دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶

شاعران میبدی از حماسه کربلا سرودند؛

محفل ادبی «شعر و نظر» کتابخانه مرکزی شهرستان میبد رنگ و بوی عاشورا گرفت

«شاعران میبدی از حماسه کربلا سرودند؛ محفل «شعر و نظر» رنگ و بوی عاشورا گرفت».

همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، محفل ادبی «شعر و نظر» با حضور شاعران و علاقه‌مندان به شعر آیینی در کتابخانه مرکزی میبد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان یزد، در نخستین روزهای ماه محرم، محفل ادبی «شعر و نظر» با حضور جمعی از شاعران، اهالی ادب و دوستداران اهل‌بیت (ع) در کتابخانه مرکزی میبد برگزار شد.

در این نشست معنوی، شاعران میبدی تازه‌ترین اشعار خود را با محوریت قیام عاشورا، رشادت‌های یاران امام حسین (ع)، فرهنگ ایثار و مفاهیم والای آزادگی و حق‌طلبی قرائت کردند. سروده‌های ارائه‌شده، بازتابی از ارادت شاعران به ساحت مقدس سیدالشهدا (ع) و تلاشی برای بازخوانی پیام‌های جاودان واقعه کربلا بود.

شرکت‌کنندگان در این محفل همچنین بر نقش تأثیرگذار شعر آیینی در انتقال مفاهیم دینی، ترویج فرهنگ ظلم‌ستیزی و تقویت ارزش‌های اخلاقی در جامعه تأکید کردند.

این برنامه با نقد و بررسی اشعار ارائه‌شده و ذکر مصیبت اهل‌بیت (ع) به پایان رسید و بار دیگر پیوند عمیق میان ادبیات متعهد و فرهنگ عاشورایی در فضای فرهنگی کتابخانه مرکزی میبد به نمایش گذاشته شد.
 

محفل ادبی «شعر و نظر» کتابخانه مرکزی شهرستان میبد رنگ و بوی عاشورا گرفت

برچسب‌ها